Udgivet i 2 kommentarer

Sokker færdige og nye undervejs.

Som overskriften antyder: Jeg er blevet færdig med mine tå-sokker. Jeg er også begyndt på et nyt par! Mere om det senere..
Jeg synes de her blev ret fine, taget i betragtning at de er strikket af restegarn og at jeg har fiflet mig frem til hvordan tæerne skulle strikkes.
Tulipansokker
De passer perfekt og er skønt varme! Opskriften (altså kun på strømpeskaftet) er fra bogen "Think Outside the Sox" – det er en veritabel guldgrube af sjove, interessante, smukke, almindelige og anderledes sokker.

Den bog har jeg også lidt fremme nu, hvor jeg er begyndt på et nyt tåsokke-par. Denne gang strikker jeg nemlig fra tåen og op, sådan for at afprøve om det monstro går nemmere og uden så meget pillearbejde når man strikker tæerne først. Jeg må sige, her efter at have samlet tæerne på første sok, at der også på denne måde er rimelig mange besværligheder forbundet med de tæer. Men det kan jeg selvfølgelig være startvanskeligheder. Det vil vise sig når jeg strikker makkeren. Bogen har jeg særlig brug for for at finde ud af hvordan man nemmest laver kilehæl når man strikker den modsatte vej. Det her er nyt land for mig at betræde!
Toesupmedfod17dec11
Garnet er igen håndspundet. Denne gang af "oatmeal" BFL (altså naturlig lys brun) farvet af moi i paletten "Aborre". Garnet har jeg spundet på min dejlige Spindlewood-ten og navaho-tvundet på den store Golding. Altsammen til vores spindeaftner i Harlev hver 3. tirsdag aften. Jeg skal i gang igen snart, for der er kun garn til godt og vel en sok, kan jeg fornemme..

2 tanker om “Sokker færdige og nye undervejs.

  1. Øj, nogle skønne sokker! Og garnet er helt fantastisk. Har lige fundet din blog ved at vandre af internettets vildveje – men jeg ‘kendte’ dig egentlig godt, for jeg har handles hos dig engang. (Du var i øvrigt rigtig venlig, husker jeg tydeligt:)
    Dine strikkede leggings i et tidligere indlæg er bare for skønne!! Håber vi snart får noget kulde så du får brug for dem. Vil være super under nederdel.

  2. Hej Mona! Tak for den søde kommentar 🙂 Jeg bruger mine leggins meget ofte. De er, som du selv skriver, superdejlige under en kjole eller nederdel. Man kan holde varmen så! God søndag.
    Hej fra Birthe

Leave a Reply