Udgivet i 3 kommentarer

Det var så det.

Et kapitel er slut, butikken er nu lukket. Fredag var sidste åbningsdag, og nu står den på oprydning og nedpakning. Heldigvis er ophørsudsalget gået så forrygende at der næsten ikke er noget restlager.. Til gengæld er der en masse inventar og …skrammel der skal tages hånd om. Reoler, væv, giner, stativer o.s.v skal jeg finde et sted at opbevare, og en masse skal til genbrug eller bare smides ud.
Så hvis der er nogen derude der står og mangler en reol eller noget, så sig snarest til!

Jeg skal nu starte et nyt kapitel. Der tænkes og drømmes, og foreløbige planer bliver lagt, nedskrevet og regnet på. Hvad det hele bliver til (og om det bliver til noget) er endnu uvist, men man har da lov til at lægge planer og fantasere lidt om fremtiden..
Men der skal jo også slappes af og lades op ind imellem. Det gør jeg for tiden bedst med min rok og mine nye Aaes-håndtene.
På fotoet ses hvad jeg slapper af med lige nu: Det rødbrune garn på banksia-tenen har jeg spundet på den russiske (som også er med i billedet her) og så tvundet på banksia-tenen. Det er corriedale-uld fra Southern Cross Fibres. Nemt at arbejde med og flot farvet, men det er en lidt grov uld i forhold til den corriedale jeg kender. Jeg har i alt 6 skønne farver i den kvalitet, og tænker at det skal bruges til dejlige fair isle-mønstrede vanter til næste kolde sæson. Og en hue der matcher, måske.
Det lyse som jeg har gang i på den russiske Aaes-ten, og som også ses i baggrunden, er shetlandsuld i farven “Lys Fjeld”. Det har jeg selv farvet, så kvaliteten på den uld kender jeg jo, og den er god 🙂
Dette er i første omgang en spindeprøve (og siden en strikkeprøve) fordi min søn godt kunne tænke sig en cardigan i gråt og blåt. Det blå har jeg også farvet, og det viser jeg senere..

3 tanker om “Det var så det.

 1. Kæreste dig
  Nå nu det skal være er det så ikke dejligt at være nået så langt . Du skal have SÅ MEGET HELD og lykke med at finde din drøm. Jeg er sikker på at du nok skal nå målet min kære.
  Heldigvis vi kan mødes her og vi mødes i spinderegi godt for det.
  Hvad har du der kan udstilles på vi i slotsvæverne kunne godt bruge giner hattedimser osv osv til når vi holder åbent hus som vi går en gang månedlig den første lørdag i måneden.
  Hvis du ellers har noget vi kan bruge så sig til og det bliver afhentet straks. Knus jette

 2. Hejsa igen
  Har du nogle hylder der er nemme at flytte- så er vi meget interesserede mangler nogle gode hylder til vores fælles garn på slottet.

  . Knus jette

  1. Hej Jette. Jeg sender dig lige en mail ang. ting og sager..

Leave a Reply