Udgivet i Skriv en kommentar

December-farven og lidt om fiber-ruller

Jeg kan ikke huske hvor på Nettet jeg fandt billedet der skulle blive forlægget til Fiberklubbens decemberfarve. Men jeg var ikke det mindste i tvivl da jeg så det! Perfekte farver til en gradient, så jeg snuppede stille og roligt billedet og lagde det i min inspirationsmappe ..
Det ser sådan her ud:

 Skovbunds-inspiration

Fibrene vil jeg ikke vise jer endnu .. De bliver sendt ud i landet i morgen, de smukke uldhjul til Fiberklub Uld og luksusfiber-fletningerne til Fiberklub Luksus.
Jeg håber I bliver glade for jeres december-pakker! Jeg synes i hvert fald selv at farverne er blevet meget fine .. 🙂

Der er mulighed for at være med i en af fiberklubberne i næste kvartal, dvs. januar/februar/marts 2019. Læs nærmere og køb medlemsskab her. (Psst: det er også en fin julegaveidé til en ven, der elsker fibre og farver ..)

Andet fiberrigt:
For et lille stykke tid siden fik jeg lyst til at præparere noget spindefiber på kartepladen (også kaldet et blending board). De lækre fiber-ruller er en fryd for øjet, og så er de så dejlige at spinde .. Nemme at håndtere og kontrollere når man spinder på håndten.
Jeg blendede ca. 80 gram fibre af forskellig slags og i mange farver. Merino og andet uld, bambus, cashmere og lidt glimmer-stads, og så gik jeg ellers i gang med spindingen på en af mine Bosworth-tene, en Red Cedar Midi.

Fibre på kartepladen
Fiber-ruller – lige til at spinde! 🙂
Spind! – På Bossie Red Cedar Midi, som jeg elsker at arbejde med
Tvinding på Ribe-rokken
80 gram 2-trådet garn til vask

Garnet hænger til tørre nu .. Det blev til 80 gram og 324 meter. Det giver en løbelængde på 4050 m/kg, så det passer ca. til pind 2,5 – 3 mm.
Når det bliver tørt, og jeg har fået taget nogle fornuftige billeder i dagslys, kommer det til salg i shoppen.

Leave a Reply