Udgivet i 7 kommentarer

Snart fuldbragt!

Tæppet til min pige er næsten færdigt nu. Jeg har hæklet alle firkanterne og de er også syet sammen (billedet er taget under sammensyningsprocessen). Nu mangler jeg blot kanten rundt om hele herligheden.

Tonesbabette24maj
Jeg hækler en kant på 3 omgange stangmasker. Første omgang bliver lilla, de næste to omganges farver er ikke helt besluttet endnu. Hvor er jeg glad for at der ikke er 25 – 30 grader lige nu, for det tæppe er godt nok dejlig varmt at sidde med!

"Sail To The Moon"-blusen med de lyse ottekantede måner i Noro Silk Garden Sock skrider også godt fremad. Jeg er lidt over halvvejs med at strikke månerne.

Lidt spinderi er det også blevet til. Lidt. Jeg fandt en rest (ca. 50 gram) af en af mine indfarvninger. fibrene er merino og silke og farven hedder "Forår".
2traadetforaar
Spundet og tvundet på Kromski Symfoni-rokken, en vidunderlig arbejdshest! Om få dage (hvis alt går efter planen) lander Kromskis nyeste skud på stammen i min butik! Den nye rok hedder "Fantasia" og ser sådan her ud:
Kromskifantasia

Nice, ikke sandt? Som det tydeligvis ses er det en rok med dobbelttrampe og enkeltsnor. Designet er noget anderledes end Kromskis sædvanlige: lidt mere moderne og strømlinet at se på. Nu har jeg endnu ikke selv haft fingrene i den, men den skulle være velsignet med en meget enkel og hurtig måde at skifte spole på, og så har den jævn opfyldning af spolen uden at man behøver at skifte krog – lige som Wolee-winder systemet. Glæder mig!

7 tanker om “Snart fuldbragt!

 1. wow! det tæppe bliver aldeles pragtfuldt, kan godt forstå pigen er utålmodig.
  kh.fra Island
  Frida

 2. Men kan rokken pakkes sammens om Sonataen kan? Man skulle jo nødigt komme til at ønske sig een mere… 🙂
  kh Mette

 3. Hvor bliver det bare flot, dit tæppe.

 4. Det er virkelig blevet et flot tæppe. Sikke nogle farver! de må gøre enhver glad.

 5. Mette, Fantasia’en er ikke sammenklappelig, men til gengæld fylder den ikke særlig meget. Jeg fik rokkene hjem i dag, og har netop samlet en af slagsen og prøvekørt den, og den er rigtig lækker at spinde på.
  – Og tak for de venlige kommentarer til Tones tæppe. 🙂

 6. Hej Birthe
  Hvor er det altså flot, dit tæppe. skønne glade farver. Heldige modtager siger jeg bare.
  Hilsen Kis

 7. Jeg har givet en award videre til dig 🙂 Kig forbi min blog og se nærmere… Der er HELT op til dig selv om du har lyst til at lege med! 🙂
  Og wauv for et flot tæppe !! Skønne farver !

Leave a Reply