Udgivet i 14 kommentarer

Færdig!

Tones hæklede tæppe er nu helt færdigt, og vi er to glade piger her i huset!
Tonestaeppe30maj4
Tæppet endte, efter vask, med at måle 110 x 160 cm og det vejer 1,3 kg.
Arbejdet med det har været hyggeligt og det er gået relativt hurtigt. Ja, hvem skulle nu have troet at det ville kunne lykkes mig at gøre så stort et håndarbejde færdigt på kun 2½ måned? Kryds i kalenderen og flidspræmie..

Tonestaeppe30maj2

Der er herlig knald på farverne, og tæppet lyser flot op hvor det bliver bredt ud.
Min søn skal naturligvis også have et tæppe, men det skal være helt anderledes. Er på tegnebrædtet lige nu..
I lettere panik over at jeg nu var færdig med Tones Tæppe skyndte jeg mig at åbne et Geilsk strikkekit. Det er sommerblusen "Løbetid", der skal strikkes til udstilling i butikken. Et ukompliceret arbejde, der bare skrider stille og roligt fremad. Så langt er jeg kommet indtil videre:
Loebetid1juni10
Garnet er det nye Geilske 3-trådet uld/bomuld, og det er virkelig skønt at strikke med. "Løbetid" kan også strikkes i uld.

Blogaward

Hey, se lige.. jeg har fået en pris! Tusind tak, kære Dorte, det var sødt af dig 🙂

Reglerne for denne Award er sådan her:
– Kopier
Awarden ind på din blog. Tak og link til den som har givet dig den.

Link til 7 andre og spred lidt glæde.
– Fortæl 7 ting om
dig selv.

Jeg vil give denne award videre til :
Karin på KH Tekstil Design. For fuld fart over det kreative felt, og super humør altid!
Inges Uldprogram. For umanerligt smukt og inspirerende spinderi.
Strikkeforskeren. For den videnskabelige tilgang.
Thomas på Ravings from a Danish City at Night. For fantastiske garner, farve-, væve- og strikkeprojekter.
Elisabeth på All good Things In Life. For svenske Godis'er 🙂
Silja Devine. For poesi og håndspundne herligheder fra Norge.
– Leena fra Riihivilla. For fantastisk finsk farvning.

7 ting om mig (som I nok ikke vidste i forvejen):
– Jeg har en underlig drøm om at flytte til Sverige.
– Jeg er chokolade-narkoman.
– Jeg løber helst på bare fødder.
– Jeg er bange for store dyr, som f.eks. heste og køer, men edderkopper er søde..
– Jeg synes at live-shopping er helt forfærdeligt! Det er okay on-line.
– Jeg ender altid særdeles tæt på dead-line med diverse opgaver. Altid.
– Jul, pynt og gaveræs synes jeg er skrækkeligt. Glæder mig altid til januar..

14 tanker om “Færdig!

 1. WOW! sikke et pragtstykke det tæppe er blevet. kan altså godt forstå I er glade begge to. og jeg glæder mig til at se sönnens udgave.
  kh.fra Island
  Frida

 2. Piiiiiift superflot tæppe du har hæklet til datteren og i en imponerende hastighedhed. Har hun svunget pisken over sin stakkels mor?
  Tak for awarden, vender tilbage med et indlæg senere.

 3. Hold op hvor er det et flot tæppe, super gode farver. Jeg ville også være en glad pige med sådan et tæppe 🙂

 4. Det är en väldigt smukk taeppe! Kan förstå all glädje kring den.

 5. Nu er det trejde gang jeg prøver at lægge en kommentr på din blog, men det virker måske stadig ikke???
  Jeg vil bare lige kommentere på dit flotte flotte tæppe. Jeg elsker selv stærke farver og dette må siges at leve op til værdigheden

 6. Tak for alle de dejlige kommentarer. Det varmer 🙂

 7. Hej 🙂
  Jeg kom lige tilfældigvis forbi din blog og så billedet af det fantastisk flotte tæppe du har lavet!!! Sidder og får helt lyst til at gå igang selv!
  Håber hun får rigtig meget fornøjelse af det, din datter 🙂
  Mange Hilsner fra Agnes

 8. Tak, Agnes. Jamen jeg vil da opmuntre dig til at gå i gang! Det er et oplagt projekt hvis man har lige rigeligt med garn i restekassen, og så er det desuden rigtig sjovt, og afvekslende med de forskellige størrelser af firkanter og de konstant skiftende farver.
  Min datter er vist ret godt tilfreds med sit tæppe.. 🙂

 9. Hej
  Faldt netop over dit super flotte tæppe her på siden og har lyst til at give mig i kast med et i samme stil. Jeg vil derfor høre dig, hvordan du har syet/hæklet firkanterne sammen?
  Mvh,
  Rebecca

 10. Hej Rebecca. Tak for ros 🙂 Jeg har syet firkanterne sammen med madrassting. Forsøgte mig først med at hækle dem sammen, men syntes at madrasstingene var både hurtigere og gav et pænere resultat.

 11. Hej igen!
  Nu fandt jeg frem til den rigtige blog! 😉 Jeg er gået i gang med at hækle firkanter efter de forskellige opskrifter, man kan finde på nettet, som alle siger at man første gang hækler 3 stangmasker på hver side, dernæst 7 (2 i hvert hjørne per side og en i hver “gammel” stangmaske) og så 11, så 15 osv. Men jeg synes det er som om firkanten ikke vil være helt flad, men bøjer op, som om der er for mange masker. Gjorde du noget anderledes? Jeg bruger dit tæppe som forbillede, da jeg synes, det er langt det flotteste af de babettetæpper, jeg har kunnet finde – og her inkluderer jeg også de næsten 2000 versioner, der findes på ravelry! Tak for hjælpen so far! 😉
  Tine

 12. Hej,

  Kunne det tænkes at man må få “opskriften”? 🙂 (ved godt du har luret den ud fra billeder, men så dygtig er jeg desværre ikke;o)

  -Cecilie

  1. Hejsa! Nej, det kan jeg desværre ikke klare. For det første har jeg ikke skrevet noget ned, og de skitser jeg tegnede af layoutet er forlængst væk.. For det andet ville det ikke være helt i orden at dele sådan en opskrift.
   Opskriften har engang været bragt i et magasin. Prøv at søge lidt på det. Tæppet hedder Babettes blanket.

 13. Hej igen,

  Vidste slet ikke der fandtes en opskrift, sådan en køber jeg bare:)

  Tak for det!

Leave a Reply