Udgivet i Skriv en kommentar

Knit-Along i september

Der er endnu lang tid til september, ja, men det er bestemt ikke for tidligt at planlægge hvilke strikkeprojekter der skal hygges med i det tidlige efterår.
Jeg foreslår Malabrigos KAL, hvor der strikkes et smukt sjal ved navn “Chevron Delight”, designet af Lora Marin ( – find hende på Ravelry! )

Chevron Delight strikkes i 2 Malabrigo garner, nemlig Ultimate Sock (eller også den almindelige Sock, den uden nylon) og Mohair. Min dygtige og super-hurtige strikke-gudinde har allerede strikket sjalet op til udstilling i butikken – og forhåbentlig til inspiration!
Sjalets farve hedder “Aniversario”, for begge garner. Der er brugt Sock og Mohair.

For at deltage i Malabrigos Knit-Along – med mulighed for at vinde flotte præmier – skal man tilmelde sig via deres hjemmeside. Linket er her.
Hvis man køber garnet hos mig i Garngalleriet – og lige husker at fortælle at man er tilmeldt .. 😉 – får man en god rabat! Jeg sammensætter snarest (efter ferien) en flok garnpakker i flotte farvekombinationer som man kan vælge imellem – men naturligvis kan man også selv sammensætte farverne. Se i min webshop hvilke muligheder der er for både Sock (jeg har ikke Ultimate Sock) og Mohair:
Link til Malabrigo-garner hos Garngalleriet.

Dette var lige lidt forhånds-info om Malabrigos september-samstrik. Der kommer mere information, samt billeder af farveforslag, priser m.v, når jeg er tilbage efter sommerferien ..

HUSK at butikken er åben fredage kl 9.30 – 17 og lørdage kl 10 – 13 i hele juli måned.
God sommer, og god strikkelyst!

Malabrigo Mohair

Leave a Reply