Udgivet i Skriv en kommentar

Åbningstider i butikken

Jeg har brug for mere tid i farveværkstedet.
Derfor har jeg besluttet at ændre butikkens åbningstider, dvs. at mandag fremover bliver en farvedag og ikke en butiksdag som hidtil.
De nye åbningstider er: Onsdag, torsdag og fredag kl 10 – 17, samt lørdag kl 10 – 13.

Udgivet i Skriv en kommentar

Status på April Temperatur Tee

Vejret i april er uforudsigeligt. Det er blandt andet derfor, at dette projekt med temperaturstrik fanger mig og er så interessant.
I dag, d. 11. april, har jeg strikket mønsterstriber på min bluse svarende til de første 10 dage af måneden.

Jeg strikker en fuldmønstret bluse – “April Temperatur Tee” – oppefra og ned, med raglan.
For hver dag i april aflæser jeg døgnets laveste og højeste temperatur, her i Horsens kommune hvor jeg bor. Jeg aflæser temperaturerne ved hjælp af vejrarkivet på DMI’s hjemmeside – og det er det første jeg gør om morgenen, umiddelbart efter at have sat kaffen over .. Derefter går jeg straks i gang med finde farverne og strikke løs, mens morgenkaffen nydes ..

Jeg har valgt 32 farver ud af de godt 100, der findes i Jamieson % Smith 2ply Jumper Weight-garnet. Disse 32 har jeg gradueret fra kold til varm, med en farve til hver grad-tal, lige fra -7 til +24.
Indtil videre har jeg ikke haft brug for “frost-farverne”. Laveste temperatur har været på 0 de første nætter i måneden, og den højeste måling var 18 grader forleden dag. Men, som vi alle ved, i april kan det jo blive lidt af hvert ..

I dag har jeg strikket med farve 141, en blå-grøn, for 5 grader, samt med farve 91, en varm gul, for 12 grader. Jeg har prøvet bærestykket på mig selv (og på en gine) for at vurdere hvor mange dage der skal strikkes endnu før deling i ærmer og bul.

Hver dag strikkes en mønsterstribe på 5 omgange, på for- og bagstykke med kold som baggrund og varm som mønsterfarve. På skulder/ærmer bytter jeg om, så den varme farve bliver baggrund og den kolde tegner mønsteret.
Indtil videre er jeg temmelig glad for farvefordelingen, og jeg håber at det bliver lige så fint varieret de kommende 20 dage.
Jeg har ikke besluttet noget som helst omkring ærmelængde endnu .. Det ser jeg på når bullen er strikket. På det tidspunkt strikker jeg også en halskant på, samt naturligvis en kant forneden. Alle kanter skal være i 0-graders farven, nr 78, der er en beige-agtig neutral nuance.

Hvis du har fået lyst til at strikke en temperaturbluse i stil med min, kan den foreløbige opskrift, med diagram, findes her i min forrige post.
På sociale medier kan tagget #temperaturstrik benyttes, og jeg lægger hver dag et billede op af dagens mønsterstribe.

Her er link til Jamieson & Smith-shetlandsgarnet i webshoppen.

Min April-palette i J&S 2ply
Udgivet i 2 kommentarer

April Temperatur Tee

Her på den sidste dag i marts vil jeg så småt skyde mit næste temperaturstrikkeprojekt i gang, og jeg vil gerne invitere jer til at være med!

Lad mig kort fortælle om mit projekt og berette om min fremgangsmåde ..
Projektet er en kortærmet bluse – en tee – strikket oppefra med raglan og med 30 mønstrede striber, en for hver dag i april. Hver stribe skal måle ca. 1,8 cm, således at blusens længde ender på omkring 54 cm.
Mit garnvalg er Jamieson & Smith 2ply Jumper Weight. Der er nemlig rigtig mange farver og garnet er perfekt til det mønsterstrik som jeg ønsker at bruge.

Jeg begyndte med at lave en strikkeprøve.

Strikkeprøve med 4 mønsterstriber, svarende til 4 dage.

Som det kan ses, er mit mønster en helt enkel lille 5-maskers figur. Jeg tænker, at det er en god idé at holde mønsteret meget enkelt, når der nu skal bruges mange forskellige farver.
Hver række, der jo svarer til en dag, fylder 5 omgange. Bundfarven bestemmes af døgnets koldeste temperatur, og mønsterfarven af den varmeste. Dvs, det er kun sådan på for- og bagstykke. På skulder/ærmer har jeg vendt farverne, således at det er den varme, der er bundfarve og den kolde, der er mønsterfarven. I skrivende stund er jeg i tvivl om, om det også skal være sådan på min April Temperatur Tee, eller om jeg skal holde samme farvefordeling over det hele. Vi får se ..
Men prøven, som jeg har strikket på pind 3 mm, er i øvrigt strikket med nogle helt tilfældige farver .. Efter vask måler den nøjagtig hvad den skal i forhold til strikkefasthed, så der er grønt lys for projekt-start i morgen!

Jeg har samlet en række farver. 32, for at være nøjagtig. Her er de 31 af dem.

Øverst t.v er farven for minus 7 grader (fv. nr. 20) og nederst til højre er farven for plus 24 (fv. nr. 9133). Jeg kommer naturligvis ikke til at bruge alle, og mest dem i de midterste 3 rækker. Men man ved jo aldrig – april er lunefuld!

Den farve, der ikke er med på billedet ovenfor, er farven for gradtal 0. Her har jeg valgt en rimelig neutral farve, en rødlig-beige, der har nr. 78. Det er den farve, der skal bruges til kanter til sidst, og den skal også bruges til opsætning af strikketøjet, de første 4 pinde. Det har jeg faktisk allerede gjort.

Set-up, 4 pinde med farven for 0 grader, fv. nr. 78.

Jeg vil gerne dele min foreløbige opskrift med jer her. Den er som udgangspunkt til en str. 38, men kan relativt nemt ændres.
Opskriften er ikke færdig .. Men hvis i har lyst til at strikke sammen med mig, er I velkomne til at tage samme udgangspunkt som mig, og så justere/ændre/re-designe undervejs.
Hvis nogen har lyst til at bruge samme temperatur/farveskala som jeg, deler jeg den gerne – send mig en besked, så sender jeg min skala!

APRIL TEMPERATUR TEE
Dogme: Hver dag i april 2024 registreres døgnets højeste og laveste temperatur. Find data på DMI’s hjemmeside. Vælg menupunkt “vejrdata” og derefter “Vejrarkiv”. Vælg tid (måned, år) og sted (kommune) og aflæs.
Til hver temperaturværdi (kun hele tal, ingen decimaler eller op-/nedrunding) er angivet en farve i J&S 2ply jumper weight.
Det er mange farver. Jeg har på forhånd valgt fra -7 til +24 grader. Det er 32 forskellige. Det kan ske, at der bliver brug for flere eller kun et ganske lille antal af farverne – det ved man aldrig!
Man kan naturligvis skabe sin egen skala med det garn og de farver, man ønsker at arbejde med.

Blusen strikkes oppefra og ned, med raglan.
Efter et par opsætningspinde begynder mønsteret, der er opbygget sådan, at hver dag svarer til 5 omgange med et enkelt fair-isle mønster. Bundfarven er laveste temperatur, mønsterfarven er højeste temperatur for den pågældende dag.
Valgfri variation: Skift bund- og mønsterfarve på ærmerne, så det altså er modsat for- og bagstykke.
De første “par dage” strikkes frem og tilbage for at forme halskanten. Efter dette samles arbejdet til strikning rundt.

Vejledningen her er til en str. 38 – men kan nemt ændres til andre størrelser. Prøv på undervejs.
Jeg bruger rundpind 3 mm, først en 40 cm, siden en 80 cm.
4 maskemarkører.
2 maskeholdere eller snore.
Strikkefasthed i mønster: 28 m = 10 cm.

Opsætning:
(Læs hele dette afsnit inden start).
Vælg den farve der skal bruges til kanterne. Halskanten strikkes først på senere, men opsætningen starter med samme farve som kanten skal have. Jeg har valgt farven for 0 grader til mine kanter (fv. 78).
Slå 67 m op på pind 3 mm. Der strikkes frem og tilbage her i begyndelsen, hvor halsrundingen skal formes.
1. pind (vrs): 2 vr, sæt M, 9 vr, sæt M, 45 vr, sæt M, 9 vr, sæt M, 2 vr.
2. pind (rs): Raglanudtagningspind. R til 1 m før M, udt-h, 1 r, M, 1 r, udt-v, r til 1 m før M, udt-h, 1 r, M, 1 r, udt-v, r til 1 m før M, udt-h, 1 r, M, 1 r, udt-v, r til 1 m før M, udt-h, 1 r, M, 1 r, udt-v, 1 r.
Der er taget 8 m ud = 75 m.
3. pind (vrs): alle m vrang.
På hele bærestykket strikkes raglanudtagninger ligesom på pind 2, på hver anden omgang.
De øvrige omgange/pinde strikkes uden udtagninger, i begyndelsen vrang og siden, når arbejdet er samlet til strikning rundt, ret.
Fra 4. pind begynder mønsteret. Det er nr. 1 i diagrammet.
Samtidig, i starten mens der strikkes frem og tilbage, øges i begyndelsen og slutningen af retsidepindene: 1 maske 2 gange, 2 masker 2 gange og 3 m 2 gange. I alt 12 m taget ud i hver kant.
På følgende retsidepind samles til rundstrikning ved at slå 17 m op.

Mønster:
Fra 4. pind begynder mønsteret. Se diagrammet nedenfor.
Hver dag har 5 pinde/omgange.

Farverne på diagrammet er kun eksempler. Diagrammet viser mønsteret for 2 dage. Selve rapporten på 6 masker x 10 pinde/omgange er rammet ind med rødt.
De 2 masker, der på hver sin side af en markør er raglanmasker, og de strikkes altid med bundfarven. Udtagninger laves med den farve, der passer i mønsteret. Sørg for, at mønsteret er centreret både på for- og bagstykke, og ligeledes på skuldrene. På den første mønsterpind begyndes der, efter raglanmasken der altid er i bundfarven, med maske nr. 5 i diagrammet.

Husk på, at den farve, der holdes inderst på fingeren hvis man strikker med begge garner i venstre hånd, er dominant (mønsterfarve). Hvis der strikkes med en tråd i hver hånd er det tråden i venstre hånd, der er den dominante (mønster), og højre hånd holder bundfarven.

Efter de 5 pinde med “dag 1” er der 10 – M – 17 – M – 53 – M – 17 – M – 10 masker, i alt 107 m.
Til “dag 2” forskydes mønsteret, men er i øvrigt det samme enkle mønster. “Dag 3” er som “dag 1”, “dag 4” som “dag 2” osv.
Efter “dag 2” er der 17 – M – 21 – M – 57 – M – 21 – M – 17 masker = 133 m.

På næste retsidepind, efter at de 12 m er taget ud i hver side, samles arbejdet til strikning rundt ved først at strikke-opslå 17 m midt for.
Omgangens begyndelse skal flyttes til raglansømmen mellem ryg og venstre skulder – derfor brydes garnet og maskernes flyttes på rundpinden så man begynder det rigtige sted.
Sæt garnerne til igen og fortsæt rundt i mønsterstrikning og med raglanudtagninger på hveranden omgang.

Efter “dag 3” er der 63 – M – 27 – M – 63 – M – 27 – M masker = 180 m.

Opskriften vil blive udbygget og opdateret efterhånden som april skrider frem ..

På Instagram (jeg er @garngal på IG) vil jeg have et tag, der hedder #temperaturstrik , og det tag kan man bruge hvis man selv får lyst til at strikke et eller andet hvor man bruger temperatur til at bestemme hvilken farve man skal strikke med den aktuelle dag. Eller hækle. Måske væve? Der er faktisk rigtig mange spændende muligheder inden for dette ret enkle dogme.
I min Ravelygruppe, der hedder Garngalleriet Mikrofarveri, vil jeg lave en tråd til snak/visning af April Temperatur Tee – eller jeres egne idéer med temperaturstrik.
På tirsdag, d. 2. april, i Fibre i Farver, fortæller jeg naturligvis også om projektet og viser frem!

Jeg håber, at I vil være med – jeg glæder mig rigtig meget til at starte og er spændt på hvilke farver der kommer i spil ..
Fortsat rigtig god Påske – og god strikkelyst!

Udgivet i 3 kommentarer

Temperatur-strik

Min nye strikkede kjole, der er resultatet af et dogme-strikketøj påbegyndt i 2022, er jeg ret glad for.
For det første er jeg glad for at den er blevet færdiggjort – endelig – men jeg er faktisk endnu mere glad for at den er blevet så god!
Jeg elsker de mange farver, nærmest som et kaos af striber i hovedsalig grønne og blå nuancer. En smule gråt og lilla. Og så lidt orangegult ..

Hver stribe og dens farve repræsenterer en temperatur. Jeg begyndte 1. januar 2022 med at registrere døgnets laveste og højeste temperatur. Til det formål havde jeg god hjælp af DMI’s vejrarkiv, som kan findes på deres hjemmeside. I forvejen havde jeg lavet en skala, hvor jeg havde tildelt en farve til hver temperaturværdi. Farverne er mine egne monokromatiske håndfarvede, men garnerne er forskellige, omend af samme tykkelse. Der er Corriedale Twist, Merino/silke, Camerino, Paseo og et par stykker mere ..
Så begyndte jeg projektet med at strikke en halskant i den farve, jeg havde tildelt temperaturen 0 grader. “Lys Fjeld”, en grålig farve.
1. januar lavede jeg først lidt “shaping” af nakke/skulder ved hjælp af venderækker, og dernæst strikkede jeg to omgange ret med farven for den koldeste temperatur i døgnet, og dernæst en omgang ret og en omgang vrang for den varmeste. Samt lavede raglanudtagninger. Videre derudaf efter samme princip dag efter dag ..
Projektet kørte fint, og på et tidspunkt satte jeg masker i hvil til ærmer og fortsatte nedad, indtil 31. marts, der dannede sidste stribe på kjolen.
Så gik jeg i stå .. Det var det med de svære ærmer ..
Men med stor støtte og masser af hep fra mine strikkevenner, der følger med i podcasten “Fibre i Farver” (som hovedregel hver tirsdag kl 11 på YouTube) lykkedes det mig at færdiggøre kjolen her 2 år senere.
Ja-ja – ting tager åbenbart tid.

Som skrevet, jeg er meget glad for min temperatur-kjole! Og jeg er vild med konceptet, med dogmetanken i at følge et regelsæt i sit strikketøj. På den måde ved jeg ikke helt, hvordan resultatet bliver, men er dog begrænset til en flok forudbestemte farver/garner og – i dette tilfælde – hvor varmt eller koldt det bliver i den valgte periode. Det er interessant og lidt spændende ..

Så det vil jeg gerne gøre igen.

Denne gang har jeg besluttet mig for at strikke en bluse – en tee, måske – ud fra temperaturerne i april. Ikke smalle striber som i kjolen, men lidt bredere, mønstrede striber med den “kolde farve” som baggrund og “den varme” som mønsterfarve.
Garnet skal være Jamieson & Smith 2 Ply Jumper Weight-garn, og jeg har lavet mig en skala med 32 forskellige farver – fra minus 7 til plus 24 .. Naturligvis kommer jeg ikke til at bruge alle farverne, men man ved jo aldrig hvor højt og hvor lavt vi kommer – aprils vejr er jo meget variabelt.
Herunder ses farverne fra varmt øverst til koldt nederst, *næsten* som det bliver – jeg har lavet en enkelt udskiftning.

Lige nu er jeg ved at strikke en prøve, og det ser ud til at min idé fungerer .. Jeg glæder mig til at gå i gang d. 1. april, og på tirsdag i “Fibre i Farver” vil jeg fortælle mere om denne tossede strikkeidé og vise min prøve frem.
Måske har I lyst til at være med på noget temperaturstrik? Så kunne vi lave en april-samstrik. Det bliver Cool – eller Hot! 😉

Udgivet i Skriv en kommentar

UDSALG!


Der skal ryddes lidt op, så fra i dag har vi følgende garner på udsalg – så længe lager haves .. 🙂

Istex Lett-lopi
Normalpris kr 39,-
NU KUN KR. 25,-

Tukuwool Fingering 50 gram (ikke 100 grams bundterne)
Normalpris kr 80,-
NU KUN KR. 50,-

Rauma Finull
Normalpris kr 44,-
NU KUN KR. 35,-

Rauma Alpaca Silk
Normalpris kr 89,-
NU KUN KR. 70,-

Noro Viola
Normalpris kr 325,-
NU KUN KR. 250,-

Edelweiss Classic Strømpegarn
Normalpris kr 56,-
NU KUN KR. 40,-

  • Kig ind i webshoppen eller i butikken på Bredgade 43 i Brædstrup og gør et garnkup!! 🙂
Udgivet i 1 kommentar

“Krokus” – januar måneds farve

Det er bestemt ikke nogen ny farveholdning, jeg har valgt at præsentere her som månedens farve. “Krokus” er en af mine tidligste classic-farver overhovedet – den har faktisk ca. 15 år på bagen! Hvorfor denne farveholdning er gået lidt i glemmebogen i løbet af årene må Gudinden vide .. for den er da faktisk meget fin, hvis jeg selv skal sige det .. 😉
Nu har jeg trukket den frem fra gemmerne, og i løbet af 2024 vil jeg finde andre af mine tidlige farveholdninger frem som “månedens farve”.

Jeg har i første omgang farvet “Krokus” op på uldtyperne Perendale, Polwarth og Punta Arenas samt på luksusfiberen Mynte-blend (som er lige dele grå merino, hvid ramboulliet, suri-alpaca og myntefibre).

Farverne i “Krokus” er meget præget af det violette. Alle 8 farver har lidt (eller meget) af den violette farve i sig, og denne fællesnævner binder de forskellige kulører fint og harmonisk sammen.

Jeg har her udelukkende farvet “Krokus” på spindefibre, men der er også mulighed for at der farves på garn, hvis nogen ønsker det.
I webshoppen kan man finde “Krokus” her:
På 200 grams uldhjul: KROKUS
På 100 grams luksus-blend: KROKUS LUX

Farveholdningen kan bestilles på hvilken som helst fiber- eller garnbase (som jeg har på lager ..), hvis den ønskede fiberbase ikke allerede ligger i shoppen. I så fald, send mig en besked på birthep@garngalleriet.dk eller en SMS.
Her er en oversigt over mine fibre: https://garngalleriet.dk/fibrene/

I min live-podcast på YouTube, “Fibre i Farver”, der som hovedregel sendes tirsdage kl 11, vil jeg – blandt meget andet – fremvise “Krokus” og fortælle lidt mere. Selv om “Fibre i Farver er en live-podcast kan den også ses senere.
Link til min kanal FIBRE I FARVER på YouTube

Udgivet i Skriv en kommentar

100 dage på håndten

Vi er nu 34 dage inde i denne spindeudfordring, der i al sin enkelhed går ud på at bruge tid med sin håndten, hver dag i 100 dage. Som udgangspunkt hedder det 15 minutter om dagen – men det afgør man selv, og man kan spinde så længe man har lyst.
Udfordringen begyndte d. 1. december, og for mit vedkommende var det en kærkommen lejlighed til at få færdiggjort nogle hengemte håndtensprojekter.

Jeg begyndte med at kigge på mit “Uranus”-spind – påbegyndt i sommeren 2019.

Dette projekt handlede om at spinde 100 gram fiber til en 3-trådet fraktal på en lille, fin Bossie, en featherweight i Birds Eye Maple.
Først delte jeg en 100 grams fletning op på langs i 3 lige tykke strimler. Dette lyder nemmere end det er, for det er ret vigtigt at strimlerne er så ensartede i tykkelse som muligt.
Da farven “Uranus” er en gradient (med lange forløb af hver de 6 farver og kun ét farvegennemløb) kunne jeg spinde mine 3 tråde således:
Tråd 1: strimlen spindes fra ende til anden for maksimalt lange farvesekvenser.
Tråd 2: Strimlen splittes på langs i to, og de spindes efter hinanden (fra samme ende).
Tråd 3: Strimlen deles på langs i fire, og de tynde strimler spindes efter hinanden.
Hver tråd måtte jeg opdele i to tenfulde, og dermed blev det til 2 bolde af hver tråd.

Tenen tømmes fra min praktiske “spindle kate” og laves til bolde, klar til tvinding.

Tvindingen foregik på rok, med en bold for hver tråd i hver sin beholder, og det færdige garn blev afhaspet, målt og vejet ..

Færdigt projekt, d. 11. december.
Bundt 1: 51 g og 275 m
Bundt 2: 51 g og 267 m

Jeg gik straks videre med næste håndtensprojekt fra syltekrukken ..
Engang købte jeg et smukt gradientsæt fra Hilltop Cloud Fibres. Fem 100-grams fletninger i ramboulliet-uld. Jeg påbegyndte dette ret store spindearbejde i januar 2018 – for 6 år siden! Som mit spinderedskab valgte jeg en understøttet håndten, en tibetaner. Lækker, lækker ten med messingspids, smuk at se på og vdejlig at arbejde med.

Jeg lagde en spindeplan med opdeling og re-kombinering af farverne, sådan at jeg ville ende med 10 forskellige bundter 2-trådet garn i et gradient-forløb, hver på ca. 50 gram.
Selvsagt har dette projekt holdt mange og lange pauser gennem årene .. Men nu er det endelig blevet færdiggjort! Utroligt, hvad 15 – 30 minutters daglig spinding kan føre til!

Færdigt garn: 10 bundter 2-trådet ramboulliet-garn i gradientforløb.

Ramboulliet-garnet var jeg færdig med nytårsaften. Hvis jeg skal være ærlig, så manglede jeg heller ikke særlig meget – kun den sidste halvanden tenfuld og en smule tvinding – langt hovedparten blev spundet og tvundet for længe siden .. Garnet er vejet, men ikke målt – endnu. Jeg vurderer, at der er omkring 16 – 1700 meter i alt, nok til den cardigan, der allerede rumsterer i mit hoved.

Hurtigt videre til næste håndtensprojekt, der også er en UFO, men ikke helt så gammel – kun 2 år .. Også denne gang et kombi-projekt, men af 3 af mine egne farveholdninger: “Kvalkved” (en testfarvning), “Januar” og “Venus”

“Venus” på Björn Peck-ten

Det er kun “Venus”-farven, som jeg spinder på håndten. De to andre farver/tråde til dette 3-trådede kombi-garn spinder jeg på min Kromski Polonaise-rok.
“Venus” er farvet på ShetLinSilk, der er en herlig fiber mixet af lige dele shetlandsuld, hør og silke. Til tider lidt udfordrende at spinde, men øvelse gør mester og min fine håndten fra Björn Peck er en fryd at spinde på!

Jeg skal spinde 200 gram “Venus” og mangler langt over halvdelen. Men 100-dages udfordringen vil hjælpe mig til at komme i mål med dette her også, er jeg sikker på.

I min Ravelry-gruppe har jeg lavet en tråd til jer, der spinder med på udfordringen #100dagepåhåndten. Alle er velkomne, og man kan sagtens springe på nu ..
Mine 100 dage slutter d. 10. marts, men man kan jo begynde når som helst og slutte 100 dage efter. Eller fortsætte ..
Brug også tagget #100dagepåhåndten på Instagram. Jeg finder lidt fra spindernes flittige hænder at vise om tirsdagen i Fibre i Farver-podcasten.

Happy spinning – God spindelyst!

Udgivet i Skriv en kommentar

Alt for mange UFO’er!

På trods af en august måned, hvor jeg faktisk i høj grad fokuserede på at afslutte UFO’er (Ufærdige Objekter), ser det ud til at der bare er kommet endnu flere til.
Jeg ved ikke lige hvordan det går til ??..

Men det er sådan landet ligger, og derfor vil jeg gerne bede jer derude om hjælp til at gøre UFO-bunken lidt mindre (og til at afstive min rygrad).
I min livepodcast “Fibre i Farver”, der sendes ovre på YouTube hver tirsdag kl 11, vil jeg næste gang præsentere jer for 4 af mine (mange) ufærdige strikkeprojekter og bede jer om at vælge hvilken af de 4 jeg skal fokusere på – og færdiggøre – først.
Lad mig hurtigt sige, at jeg ikke kan arbejde på kun 1 projekt ad gangen. Jeg har ting i gang til butikken og også noget, der bare skal arbejdes på nu for at de ikke også bliver til UFO’er .. Men udover det bliver jeg altså nødt til at give tid og opmærksomhed til en af de hengemte sager. Ellers kommer jeg jo aldrig i mål med dem ..

De 4 projekter kommer her:

Cormo-sweateren er eget design, strikket i håndspundet cormo-garn. Jeg mangler halvandet ærme.
Guapo-cardi er en fair-isle cardigan til Thomas. Eget design, og her mangler jeg også ca. halvandet ærme.
Kvartals-kjolen (eller temperaturkjolen) mangler også blot ærmer.
Stolehynden mangler montering, kanter – og en makker .. Dette er den første ud af to.

Så se med på tirsdag kl 11, når jeg sender Fibre i Farver #124 og hjælp mig til at få landet en af disse UFO’er ..
Man kan, hvis man er med live, give sit besyv med i live-chatten, eller man kan skrive i kommentarsporet under videoen hvis man ser med senere.

Der er jo det ved det, at der hele tiden dukker nye sager op, der skal strikkes, hækles, spindes, væves – så der skal gøres plads i mit hoved til alt det! Det vil i hvert fald være en lettelse at få færdiggjort noget af det “gamle”, så på forhånd TAK for support og spark i r…. 😉

I øvrigt!
Nu på søndag, d. 5/11, er Thomas og jeg at finde med en stand til FiberFolk i Aalborg. Vi vil rigtig gerne hilse på jer, så kom endelig og sig hej! 🙂
Dagen efter, om mandagen, holder vi fri, og butikken er lukket.