Udgivet i 2 kommentarer

Næsten færdig – Almost done!

Jeg lukkede masker af her til morgen – endelig! Selvom perlegrus er en meget smuk og enkel strikketeknik er den også lidt langsommelig at strikke, og jeg nåede at blive en smule træt af det her til sidst. Men nu er blusen omsider klar til sammensyning, og så skal der kanter på. Hvilken slags har jeg ikke besluttet endnu, men jeg hælder til en enkel hæklet kant rundt i halsen og på ærmerne. Måske også rundt forneden.

Jeg elsker farverne!
Jeg elsker farverne i det håndmalede Opus-garn!
IMG_4857
Så skal der sys sammen og laves kanter.

Jeg glæder mig til at flashe blusen til Saltum Uldfestival her i weekenden! 🙂

English summary:
I have just cast off the last stitches of my linen-stitch sweater this morning. Now all that remains is sewing up the seams and making some kind of edge at the neckline and the sleeves.
Looking forward to wear this garment at Saltum Uldfestival this weekend!

2 tanker om “Næsten færdig – Almost done!

  1. Det er helt vildt blåt og flot! Og så “Perlegrus” sikke dog et herligt navn for den måde at strikke på – og meget mere mundret end “den der teknik til topkant på punge” som er det, jeg har brugt indtil nu.

    1. Tak.
      Skøn teknik, ikke sandt? Jeg elsker at stoffet ligger glat og fint uden at rulle i kanterne. Og selvfølgelig at det er så fed en strikketeknik til at mixe farvede garner på 🙂

Leave a Reply